ANUNT DE ULTIMA ORA!


EVENIMENTUL SE AMÎNĂ PENTRU DATA DE 25 IUNIE
Ne pare rau de efortul depus pentru reusita evenimentului si faptul ca v-am pus in aceasta situatie dar traseul este inpracticabil datorita zilelor ploioase care au fost si care urmeaza. Vreau sa ne bucuram toti de pedalat si buna dispozitie intr-o zi cu soare si atmosfera de distractie.

Inscrierile se vor prelungi pana pe 18 iunie


Rog pe cei care nu mai pot participa pe data de 25 iunie sa ne contacteze la pelicanbiketulcea@yahoo.ro pina pe data de 3 iunie pentru restituirea taxei.
Va multumim pentru intelegere si va rog sa dati vestea mai departe.

Cupa Maritimo 2012

 

Descriere Generala

Constanta Cycling Team - Cupa Maritimo va fi un concurs sustinut de centrul comercial omonim, dar si de alte nume, precum BikeXpert, Isostar Romania, Hervis si Auchan.

Pentru ca centrul comerical Maritimo va patrona aceasta prima editie, traseul se va afla in proximitatea acestuia, trecand prin parcarea lui (foto articol). O tura de circuit va avea 700 de metri, concurentii cu biciclete cu roti de 28 inch vor parcurge 30 de kilometri, iar cei cu biciclete cu roti de 26 inch, 20 de kilometri. Startul pentru cele doua categorii se va da separat pentru o buna inregistrare la final.

Fiecare dintre aceste doua categorii vor fi la randul lor impartite in 3 grupe: 14-18 ani, 19-30 de ani si peste 31 de ani. Totodata, va fi organizat si un concurs pentru copii, mai scurt. Pentru toate categoriile vor fi premiate primele 3 locuri.

Participarea la cursa nu va fi conditionata de vreo taxa de inscriere. Data desfasurarii este 27 mai.

Postat in 27/ 5/ 2012