ANUNT DE ULTIMA ORA!


EVENIMENTUL SE AMÎNĂ PENTRU DATA DE 25 IUNIE
Ne pare rau de efortul depus pentru reusita evenimentului si faptul ca v-am pus in aceasta situatie dar traseul este inpracticabil datorita zilelor ploioase care au fost si care urmeaza. Vreau sa ne bucuram toti de pedalat si buna dispozitie intr-o zi cu soare si atmosfera de distractie.

Inscrierile se vor prelungi pana pe 18 iunie


Rog pe cei care nu mai pot participa pe data de 25 iunie sa ne contacteze la pelicanbiketulcea@yahoo.ro pina pe data de 3 iunie pentru restituirea taxei.
Va multumim pentru intelegere si va rog sa dati vestea mai departe.

Babadag XC 2012

 

Descriere Generala

Constanta Cycling Team si Triton Sport Constanta au pus umarul la prima editie a concursului de mountain bike Babadag XC, care va avea loc in data de 27 august in localitatea Babadag, judetul Tulcea, la 80 km de Constanta.

Startul se va da de e un platou din apropierea localitatii Babadag, de langa ruinele unei cetati romane. Traseul se va derula de-a lungul unui drum forestier, pe o lungime de 15 km si poate fi accesibil oricarui ciclist, indiferent de pregatire.

Pe parcursul traseului se succed zone de urcat si de coborat pe drum de macadam si pamant, alternand cu zone de teren plat, dar diferensa de nivel nu este mai mare de 200 de metri in punctul maxim de urcare.

Ultima parte a traseului va avea curbe bruste si santuri adanci, care trebuie abordate cu grija.

Premii

LOCUL 1 - 300 ron
LOCUL 2 - 200 ron
LOCUL 3 - 100 ron

Postat in 23/ 5/ 2012