ANUNT DE ULTIMA ORA!


EVENIMENTUL SE AMÎNĂ PENTRU DATA DE 25 IUNIE
Ne pare rau de efortul depus pentru reusita evenimentului si faptul ca v-am pus in aceasta situatie dar traseul este inpracticabil datorita zilelor ploioase care au fost si care urmeaza. Vreau sa ne bucuram toti de pedalat si buna dispozitie intr-o zi cu soare si atmosfera de distractie.

Inscrierile se vor prelungi pana pe 18 iunie


Rog pe cei care nu mai pot participa pe data de 25 iunie sa ne contacteze la pelicanbiketulcea@yahoo.ro pina pe data de 3 iunie pentru restituirea taxei.
Va multumim pentru intelegere si va rog sa dati vestea mai departe.

Garboavele XC 2012

 

Descriere Generala

Clubul de Ciclism Galati a deschis sezonul de primavara cu un concurs cross country: GARBOAVELE XC 2012. Au participat peste 200 ciclisti amatori si profesionisti.

Locatia: Padurea Garboavele - Galati

Cum se ajunge
Pentru a ajunge la Padurea Garboavele, cum intrati in Galati tineti drumul catre Metro Cash&Carry, prin oras sau pe centura orasului. De la Metro tot inainte vreo 8km si apoi pe stanga exista indicatoare Complex Pibunni Padurea Garboavele. Mai departe vor fi amplasate indicatoare GARBOAVELE XC.

Varianta prin oras (Galati) de la intrarea in oras pana la Garboavele. Traseul de concurs are aproximativ 8km, este solicitant fizic si cu o tehnicitate medie-ridicata, putand pune probleme mari (chiar periculos!) pentru cei aflati la primul concurs! Ne pastram dreptul de a face modificari acestuia, inclusiv cu o zi inainte de concurs, fara insa ca acestea sa modifice drastic configuratia sau lungimea acestuia.

Grad de dificultate

Mediu spre ridicat

Tipul traseului

XC (cross country) - urcari medii sau dure, coborari medii sau periculoase, combinate cu zone scurte de plat de revenire dupa urcari.

Concursul va fi in ture, dupa cum urmeaza:

Avansati - 7 ture (56 km)
Amatori - 4 ture (32 km)

Postat in 22/ 3/ 2012