ANUNT DE ULTIMA ORA!


EVENIMENTUL SE AMÎNĂ PENTRU DATA DE 25 IUNIE
Ne pare rau de efortul depus pentru reusita evenimentului si faptul ca v-am pus in aceasta situatie dar traseul este inpracticabil datorita zilelor ploioase care au fost si care urmeaza. Vreau sa ne bucuram toti de pedalat si buna dispozitie intr-o zi cu soare si atmosfera de distractie.

Inscrierile se vor prelungi pana pe 18 iunie


Rog pe cei care nu mai pot participa pe data de 25 iunie sa ne contacteze la pelicanbiketulcea@yahoo.ro pina pe data de 3 iunie pentru restituirea taxei.
Va multumim pentru intelegere si va rog sa dati vestea mai departe.

Despre Clubul "Pelican Bike"  Tulcea

 
"Nu ma pot lauda ca am pedalat din copilarie unde m-am ales cu cateva trante in tarana pe la 10 ani, dar timpul a trecut si acum cativa ani un prieten pe nume Mario mi-a inoculat microbul mersului pe doua roti fapt ce a strans si mai tare relatia mea cu natura.

A merge cu bicicleta inseamna a fi liber si a vedea mediul inconjurator cu pasi mici sa simti aerul curat al padurilor si tot ce misca in jurul tau; animalele, flora, fauna de prin tinuturile romaniei si carari nebanuite, intr-un cuvant te poti bucura de o viata frumoasa si sanatoasa."
Sorin Pascale, Fondatorul Clubului de Ciclism "Pelican Bike" Tulcea
Pelican Bike Tulcea o familie de 25 baieti ambitiosii si plini de voie buna. In fiecare wekeend facem trasee de sosea sau de teren(mtb) si astfel socializam intr-o maniera mult mai benefica si sanatoasa.Pe aceasta cale invit pe toti tulcenii la o plimbare cu bicicleta alaturi de noi si sa stiti ca nu conteaza varsta,banii,sau timpul liber ,este deajuns sa vrei sa iesi barem o data sau de doua ori si vei vedea cu alti ochi lumea.

Cycling as being free.