ANUNT DE ULTIMA ORA!


EVENIMENTUL SE AMÎNĂ PENTRU DATA DE 25 IUNIE
Ne pare rau de efortul depus pentru reusita evenimentului si faptul ca v-am pus in aceasta situatie dar traseul este inpracticabil datorita zilelor ploioase care au fost si care urmeaza. Vreau sa ne bucuram toti de pedalat si buna dispozitie intr-o zi cu soare si atmosfera de distractie.

Inscrierile se vor prelungi pana pe 18 iunie


Rog pe cei care nu mai pot participa pe data de 25 iunie sa ne contacteze la pelicanbiketulcea@yahoo.ro pina pe data de 3 iunie pentru restituirea taxei.
Va multumim pentru intelegere si va rog sa dati vestea mai departe.

O bicicleta speciala

 
Bicicleta D-Drive are un design ce elimina lantul, schimbatoarele si rotile dintate. Cand spui copilarie, spui jocuri, julituri si biciclete.

Bicicleta este intr-o continua schimbare, ea fiind cel mai populat mijloc de transport din intreaga lume (100 milioane biciclete vandute pe an, dublu fata de masini). Bicicleta obisnuita dispune de o transmisie eficienta, bazata pe lantul bine cunoscut de orice biciclist, dar potential periculos. Banuiesc ca majoriatea oamenilor a avut un incident ce a implicat o julitura, o "cadere" de lant, vaselina si articole de imbracaminte distruse.

Asa ca, ne surade ideea bicicletei fara lant. O companie americana a realizat o astfel de bicicleta. Ea are in componenta sa un arbore intern ce are cateva avantaje: mai putina intretinere, o mai mare siguranta si un sistem mai curat decat lantul conventional. Toata aceasta inventie, elimina partile ce produc cele mai multe probleme si necesita intretinere: lantul si schimbatoarele.
Postat in 11/ 3/ 2013